C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca muta türlerinin eşleşmesi kifayetli olacaktır.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birmebzul avantajı vardır ve zirda bunlardan bazenları listelenmiştir:

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli vesait sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân tanır. Bu alfabeda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini esrarkeşfedeceğiz.

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Karşılık söylemek derunin lütfen giriş dokumanız.

seçerek yeni bir memba dosya oluşturun. Her dü pusatta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Object derslikı, herhangi bir nesnenin omurga özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek derunin kullanılır. Bu sayede, herhangi bir dershane oluşturulduğunda, Object klasının ciğerindeki anayasa özelliklere ve davranışlara kendiliğinden olarak ulaşım esenlanır.

Bu alanda veya ayrıksı bir alanda, benim ve gayrı yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz anlamına gelmemektedir.

Buna yanıt, korumalı bir sınıf diğer sınıfların ondan türetilmiş olmasına ruhsat vermez. Elan lüks olgun yürekin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Derslik Üyeleri.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine vardığında bekleme iconunu kazanmasını sağlar.

her birinde yeni ve farklı anlayışlevler sinein icraatı gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar zaten dershaneında tanılamamlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Mafevkdaki verdiğim derslere bakış atmadan bu dersi incelerseniz anlamsız mevrut yerler mümkün. Bu sebeple öncelikle mafevkdaki dersleri izlemenizi salık ederim.

Hamiş:var parametre tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu sağlarken done tipleri uyuşmazlığını susturmak sinein oluşturulmuş bir tiptir.Kısaca C#’ta int ile tanılamamlanan bir değişken Delphi ‘de değişik türlü tanılamamlanabilir.

İsteğe rabıtalı minimumBalance bir parametre bağırsakermiş ikinci bir oluşturucu ekleyerek çıbanlayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla meydana getirilen bütün eylemleri gerçekleştirir.

Hazırladığımız SQLWorks Interface’ini bütün bu sınıflara uygulayarak, tüm sınıfların C# Object Kullanımı aynı metotlara mevla olmasını esenlıyoruz. Gayrı bir deyişle sınflara kurallar getiriyoruz. Interface ile implemet edilen metotlar, o sınıflara verdiğimiz kurallardır ve uyulması zorunludur..

Report this wiki page