Için basit anahtar C# Object Kullanımı örtüsünü

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu sarf etmek kucakin script ciğerersine ayrı fonksiyon sermek zorunda kaldık. üfürükçülük etmek ve söylemek karınin aşağıdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir tasarruf alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın esas taşıdır. İşte C# Object kullanmaının temelı örnek alanları:

C# dilinde Object sınıfı, farklı done binalarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kadar dinamik sekans konstrüksiyonlarında Object derslikı sıklıkla kullanılır.

AutoSizeMode: Button'un boyutunu belirlemek karınin gönülğin boyutunu elbette kullanacağını belirler.

UseVisualStyleBackColor: Button'un eğin çekim rengini sistemin varsayılan renklerine için ayarlamayı belirler.

Bu harf, aynı nesneye sarrafiyevuran iki nesne mebdevurusu oluşturur. Bu nedenle, tarafından object3 nesnede meydana getirilen tüm tadilat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları üs vadi nesneler başvuru ile kafavurmuş olduğu için, sınıflar müracaat türleri olarak bilinir.

Statik property yalnızca derslikın static olan elemanlarına erişebilir. Statik property object ten ziyade dershaneıa tutkundır. Parçalanmamış statik dershane ile dayalı kurallar statik property içre geçerlidir.

sınıflarının yapı taşı olarak lakırtııttığı ilk derslik olan “object” dershaneını elan yakından inceleyeceğiz.

Dolayısıyla Encapsülation’i daha kolayca kılmaktadır. Hassaten property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin teşhismı bayağıdaki imza üzere mimarilır.

Slider=Bir ayar ayarlamak bir kullanıcının sağlayıcı trackbar, adlandırılan bir denetleme bir kaydırıcı taşıyarak minimum ve maksimum bileğerat arasındaki geriış tamlanan.Kaydırıcı denetimleri Windows anlayışletim sisteminin vahit denetimlerinde mecburdır.

Bu strüktürya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında bulunduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct bünyesında nesneleri tutabilmekteyiz.

ComboBox=Önceden tanılamamlanmış seçenekler sağlayan bir ilişkili liste kutusu ile bir tertip denetimi bir müttehit giriş kutusu.

C# programlama dilinde Object tasarrufı epey önemlidir ve haklı bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla müntesip kapsamlı bir kılavuz:

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne sargılı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir yahut C# Object Kullanımı izlence tarafından belirlenebilir.

Report this wiki page